Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Σας ενημερώνουμε ότι:
  • Την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016, παραμονές της Αποκριάς, τα παιδιά μπορούν, αν θέλουν, να έρθουν στο σχολείο «ντυμένα». Τις δύο πρώτες ώρες θα είναι στην τάξη τους, με τον εκπαιδευτικό και στη συνέχεια θα συμμετέχουν στο πάρτι, που θα γίνει στην αυλή του σχολείου και θα κορυφωθεί με την παρακολούθηση της παράστασης από κλόουν, στην αίθουσα εκδηλώσεων. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν κανονικά στις 14:00΄. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει  κανονικά.

  • Την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας άσκηση ετοιμότητας για την καλύτερη αντιμετώπιση πιθανής εκδήλωσης σεισμικών φαινομένων, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηπείρου. 

  • Τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, από τι 12:00΄ έως τις 14:00΄ οι γονείς των μαθητών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την επίδοση των παιδιών και να παραλάβουν τους Ελέγχους Προόδου. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

  • Την Τρίτη, 29 Μαΐου 2016, θα επισκεφτούν το σχολείο μας οι μαθητές των μονοθέσιων σχολείων Βοτονοσίου, Μηλιωτάδων και Βωβούσας (σύνολο 17 μαθητές), στα πλαίσια της Αδελφοποίησης των Σχολείων μας για να βιώσουν τη σχολική ζωή σ’ ένα πολυθέσιο σχολείο.




Από το Σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου