Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη τη βράβευση των μαθητών και των μαθητριών από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου, ώρα 11:00 - 14:00 στην αίθουσα ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Από το σχολείο μας διακρίθηκαν (2ο βραβείο) οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης: Γεώργιος Μπαλτογιάννης, Έλενα Παπαδοπούλου και της ΣΤ΄ τάξης: Ιφιγένεια Νάτση, Κλεοπάτρα Κυριαζή.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και στους δασκάλους τους.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε για τα εξής:
  • Την Τετάρτη, 14 Ιουνίου, στις 8:30΄ - 10:00΄ π.μ., περίπου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης θα παρουσιάσουν, στην αυλή του σχολείου, παιχνίδια που προετοίμασαν με τους δασκάλους τους και τους γυμναστές.
  • Την ίδια ημέρα, Τετάρτη, 14 Ιουνίου, στις 10:00΄ π.μ. οι μαθητές και οι  μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης θα μας αποχαιρετήσουν με εκδήλωση που προετοίμασαν με τους δασκάλους και τους γονείς τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
(Το πρόγραμμα του σχολείου θα συνεχιστεί κανονικά).
  • Την Πέμπτη, 15 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά. Στις 9.00΄ π.μ., όλοι οι  μαθητές και οι  μαθήτριες του Σχολείου θα παραλάβουν τους Τίτλους Προόδου από τους δασκάλους τους και θα αποχωρήσουν, περίπου, στις 10.00΄ με 10.30΄ π.μ.. Αυτή την ώρα  (10: 30΄) θα γίνει και το δρομολόγιο επιστροφής, όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, για τα παιδιά που μεταφέρονται με Αστικό λεωφορείο.

                                                                                                                  Καλό Καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου